Book

Від Бобра До Фазана. Їжа Західноєвропейського Середньовіччя

Year:

2021

Published in:

їzhak
кулінарія
середньовіччя
рецепти
міфи
їжа

Оригінальні рецепти із середньовічних кулінарних книг занурять вас у атмосферу королівського бенкету: смажені павичі та курки, які видихають полум'я, пироги із запеченими у них живими птахами, м’ясо з цукром, міноги та дельфіни. Також у книзі на вас чекає спростування численних міфів щодо середньовічного раціону: чи справді м’ясо залишалося недосяжною мрією для селян та містян, а пиво та вино вважалися кориснішими за воду навіть для дітей. Зрештою, ви довідаєтесь, які дива середньовічної кулінарії пішли у небуття, а які приносять нам насолоду й сьогодні.