Утилізація Відходів Харчової Промисловості Біотехнологічними Методами
Year:
2012Published in:
Економіка і управлінняНакопичення відходів промислового виробництва, зокрема харчової галузі, є глобальною проблемою на сьогодні. Альтернативою використання фізико-хімічних методів очищення навколишнього середовища може бути застосування біотехнологічних методів. Технології одержання амінокислот, ферментів, антибіотиків, органічних кислот базуються на використанні органічних відходів як дешевих субстратів для мікроорганізмів-продуцентів. Застосування біотехнологічних методів також дозволяє компенсувати нестачу білку в харчуванні людей і сільськогосподарських тварин, досягти підвищення номінальної вартості відходів (наприклад, молочної сироватки), а також значно знизити відсоток забруднень в навколишньому середовищі.
Related by author
7 publications found
Government Debt Maturity Structure, Fiscal Policy, And Default
Publisher: rcea.org
Authors: Sergii Kiiashko
Migrations, Long‑Run Fiscal Sustainability And Economic Unions
Publisher: Visnyk of the National Bank of Ukraine
Authors: Sergii Kiiashko, Paweł Kopiec
Labor Market Integration And Fiscal Competition
Publisher: Journal of Monetary Economics
Authors: Sergii Kiiashko, Paweł Kopiec
Essays On Maturity Structure Of Sovereign Debt
Publisher: Princeton University Press
Authors: Sergii Kiiashko
Applications Of DSGE Models In Central Banking: Key Issues Explored During Research Workshop Of The National Bank Of Ukraine
Publisher: Visnyk of the National Bank of Ukraine
Authors: Sergii Kiiashko
Optimal Time‑Consistent Government Debt Maturity, Fiscal Policy, And Default
Publisher: Journal of the European Economic Association
Authors: Sergii Kiiashko
Index Futures Market Efficiency And Arbitrage Opportunities: Evidence From The Ukrainian Futures Market
Publisher: Kyiv School of Economics
Authors: Sergii Kiiashko
You have reached the end of the list